Live:
Elliot

Dit is de inzending van België voor het Eurovisie Songfestival

16 januari 2019

Terwijl we in Nederland ons nog druk maken wie we dit jaar naar het Eurovisie Songfestival sturen in Tel Aviv en met welk nummer, hebben de Belgen hun inzending gepresenteerd!

Het gaat om de achtienjarige Eliot Vassamillet uit Bergen. Helemaal onbekend is deze zanger niet in Vlaanderen. Hij deed mee met het zevende seizoen van The Voice Belgique. Het nummer waarmee hij België gaat vertegenwoordigen is van componist Pierre Dumoulin, de zanger van Roscoe.

Dumoulin heeft al eerder een nummers geschreven voor het songfestival. Dat gaat om het nummer “City Lights” voor zangeres Blanche in 2017. Met welk nummer België dit keer naar Tel Aviv gaat, wordt in februari gepresenteerd. Dumoulin zei het volgende over Eliot: “Toen ik Eliot bezig zag, voelde ik dat hij net dat ‘ietsje meer’ heeft waar ik bij een artiest naar op zoek ben, een gevoeligheid die nodig is om emotie over te brengen.”

Wie voor Nederland naar Tel Aviv afreist is nog niet bekend. Cornald Maas heeft getwitterd dat we ons geen zorgen hoeven te maken!


Nieuw

Coldplay

Nieuw album van Coldplay?

Avicii

Het nieuwe album van Avicii

OnerRepublic

Nieuwe single van OneRepublic

Gerelateerd

Sigird - Sucker Punch

Het nieuwe album van Sigrid

OneRepublic

OneRepublic ft. Galantis = nieuwe single

Komt Taylor Swift met een nieuw album